tisdag 3 februari 2009

Hungersnöd?

Hittade en högst sötförbjuden bild på Minna som liten. Finns inget sötare än taxvalpar men Minna var nått extra, hon är väldigt söt idag med, det säger många, hon har så näpet huvud och kan verkligen det där med blickar som kan få hjärtan att smälta.
Minna blir bara mer och mer hungrig, nu börjar hon "tjata" redan vid halv ett att hon vill ha nått att äta. Förut brukade hon börja vid 16, för att sedan som alltid få maten vid 18. Funderar på att lägga ett lunchmål så får hon mindre vid varje mål, för så här kan vi inte ha det. Dock är hon nästa lika hungrig efter maten.

Jag var iväg och hjälpte hovslagaren i förmiddags och Minna var så klart med, hon får den biten av strålen (en del av hoven) han skär bort och det är såå uppskattat! Hon tuggar i sig det med största förtjusning. Kanske därför hon gillar Hovis så mycket?

Annars har det vart en lugn dag på hundfronten, jag måste verkligen ta tag i Minnas och Mirkas pälsar, men lusten och viljan är som bortblåst. Men den kommer förhoppningvis tillbaka inom en snar framtid. :)



Inga kommentarer: