torsdag 14 maj 2009

Dags för lite information.

Är lessen att det är så glest med uppdateringarna men vi har så mycket att göra. Livet med elva hundar och en häst gör att man inte hinner så mycket mer än just det. Jag ska försöka sammanfatta allt som hänt den senaste tiden. Valparna är minst sagt rabiata nu, dom älskar livet och allt som hör till! Dom ska hela tiden vara med om dom inte får det så skriker dom allt vad dom kan inne i mitt rum. När dom väl är med biter dom på ALLT, drar i allt och bråkar med varrandra så det står härliga till. Dom morrar och sliter i varrandra så dom tjuter. I förmiddags hade jag dom ute på våran inglasade veranda, när jag kommer ut har dom vält ner en kruka och tuggat sönder själva blomman, sen hänger dom i duken, så vi har fått valpsäkra ytterligare. Nåja, därimellan är dom helt underbara och verkligen en glädjekälla. Min ena bror med familj har vart hemma under två dagar, jätte kul att dom vart hemma men det är desto svårare att få ihop vardagen. När dom skiker på morgonen och ska ut och göra sina behov och sen skriker dom för att dom ska in och sen för att dom är hungriga och sen ytterligare för att dom inte får vara med. Inte lätt att försöka få tyst på dom så alla får sova. När vi är själva så kan dom ju få gasta lite utan att vi gör nått åt det.

Valparna är avmaskade för andra gången och vi har inte sett tillstymmelse till några maskar, skönt det! Dom får dia två gånger om dagen, mest för att Minna behöver tömma ur, i morgon går vi ner på en dag och nästa vecka ska dom vara helt avvanda. Valparna har inget behov av att tutta mer än att dom tycker det är såå mysigt, men ser att Minna får ont om hon inte får tömma ur.

I helgen blir det 30 års kalas här för min bror Jonas, kommer en del folk så åter några häktiska dagar för oss.

Valparna är registrerade skriver upp det här och vart dom ska flytta, kan vara lite roligt för alla att se vart syskonen kommer, samt vad dom kallas här hemma :)

S30871/2009 Mirkagårdens Minna's Mouse-"Lillis" kommer bo kvar här hemma hos oss.
S30872/2009 Mirkagårdens Askungen-"Svartis" flyttar till Tommy och Barbro i Dingle.
S30873/2009 Mirkagårdens Kajsa Anka-"Doris" flyttar till Thomas Sjöstedt med familj i Norrtälje.
S30874/2009 Mirkagårdens Nala-"Z eller ljusblå" flyttar till Björn och Rose-Marie Eijre i Kolsva.
S30875/2009 Mirkagårdens Tingeling-"Grönis" flyttar till Angela och Ole Barco Baron i Norge, Hönefoss.
S30876/2009 Mirkagårdens Knatte-"Första hanen" Flyttar till Bror och Helen Mur utanför Gävle.
S30877/2009 Mirkagårdens Fnatte-"Aprikos" flyttar till Magnus Weurlander med familj i Finland.
S30878/2009 Mirkagårdens Tjatte-"Fabror Blå" flyttar till Patrik Klys i Skultuna.


Valparna levereras, avmaskade, vaccinerade, märkta, med foder för 8 dagar, filt med Minnas+syskonens lukt, SKK registrerade + lite övrig information. Nått jag glömt skriva?


Inga kommentarer: