fredag 8 maj 2009

8 maj 09

Hej!

Det kommer snart komma upp två filmer från idag.
Det börjat tära på våra krafter att ha dessa små 8 energiknippen. Inte en lugnstund i huset, både mamma, pappa och jag far runt som tokar för att hinna fixa allt. Är det inte välling så är det skrikande valpar som vill ut eller vuxna hundarna som vill ha mat. Med andra ord har vi fullt upp. Mitt upp i allt vill många komma och kolla på dom, vilket jag förstår, för dom är väldigt söta när dom sover ;) Sen är det hästar, jobb, släkt och familj som man VILL hinna med. Nåväl, det kommer bli lungt här snart så det är bara att hålla ut och njuta av dom små, för dom är trots allt helt underbara individer, allihopa!
Idag fick dom för första gången bekanta sig med råddjursdoft. Vi har flera horn som vi sparat, det var toppen att ha och bita på. Vi har haft det till dom stora hundarna hela tiden, det blir inga fliser eller sprickor i dom så dom kan sätta nått i halsen, verkligen något att rekomendera! Hundarna älskar det och det är helt ofarligt.

Den 20/5 besiktas, märks och vaccineras valparna. Lilla Aprikos ska få sitt EU-pass så han kan flytta till sin nya familj i Finland.

Det kommer bli toppen för dom små, vi har valp hem med omsorg.
Men känns redan jobbigt att dom ska åka, även fast det är mycket jobb så ger det otroligt mycket att ha dom hemma.

Inga kommentarer: