söndag 21 augusti 2011


Hej!
Har hänt en del sen sist. Den 8 augusti var det dags att starta Mirkagårdens Juicy Fruit och Mirkagårdens Hubba Bubba på anlagsprovet. Hubbe var alldeles ofokuserad på uppdraget och höll på med allt annat, så han blev helt enkelt inte godkänd. Han har inte vart så här på spåren hemma, men finns väl faktorer som spelar in, bla löptik hemma och så där. Nåja, han kommer igen!
Iris klara sitt prov galant, och domaren var nöjd med henne, likaså jag!

Igår bar det av till Gävle och länskampen med Mirkagårdens Minna's Mouse, tre ifrån Västmanland och likaså Gästrikland och Dalarna. Trevlig gemenskap och fina spår! Västmanland stannade på en andra plats och individuellt blev Molly femma med 1:a och 35 poäng.
I

Idag blev det spårprov i Sala, Broddbo, en utav SM-kvalen och vi startade Iris och Molly. Jag var endast där för att kunna se om Iris kunde få sin första etta och målet var klart vid halv tio. Poängen har jag dock inte fått än pga att vi åkte hem tidigare. Trevlig dag med korv vid Nykolningen. Molly fick endast en tvåa idag, okonsentration och alldeles för taggad. Säkert trött i huvudet sen igår!

Inga kommentarer: