måndag 9 maj 2011

Våren är här!


Bus Iris!

Dags för en liten uppdatering?! Har varit väldigt dåligt med det de sista, tror dom flesta gick i ide när vinter kom och anföll oss. Ingen jakt med hundarna och väldigt kallt. Nu är det vår och nästan sommarvärme! Underbart!
Viltspårträningen är igång, i år är det Iris och Hubbe som ska kämpa för sina championat, de har gått två spår var med bra "resultat", alltså träningsspår. Dom fatta det hela direkt!
Molly ska jag tävla med den 15:e maj, är SM-kval samtidigt, vi får se hur det går, uttagningen är på två prov och hon har en 1:a med 42 poäng i bagaget.
Annars är det lungt hos oss, vi längtar så klart till jakten, vilket är årets höjdpunkt! Två ska jagas in och jag har två hundar som ska göras till champion och beroende på hur det går med injagningen kanske det blir 4:a att starta på drevprov. Fullspäckad höst med andra ord, men det är bara kul!

Går i tankar på om jag skulle ta en till kull på Minna våren 2012, men det är bara tanke gångar som satt igång, det beror på om jag hittar någon tilltalande hane och hur livet ser ut i övrigt!

Inga kommentarer: